دادخواست منع ملاقات فرزند میتوانم بدهم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۴۰۰ #28426049

با سلام بنده حکم از دادگاه دارم .برای ملاقات فرزندانم.اما با وجود ابلاغ به همسر سابقم .ایشان هر هفته به بهانه های واهی بنده رامنع دیدار ودر چند مورد با بنده درگیر لفظی شده .آیا دادخواست منع ملاقات فرزند میتوانم بدهم .ممنون

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
ممانعت از دیدار فرزند حسب حکم قضایی، جرم انگاری شده است و شما می توانید با مراجعه به دادگاه اقدام شکایت کنید

سلام،ابتدا درخواست صدور اجرائیه برای حکم ملاقات دهید تا در اجرای احکام مدنی،پرونده اجرایی تشکیل و از آن طریق به طرف مقابلتان مفاد حکم ملاقات ابلاغ گردد.در صورت ممانعت ایشان حسب مکان ملاقات مندرج در حکم ملاقات دادگاه،می توانید موضوع را به مسئولان مرکز مهر خانواده یا کلانتری مربوطه اعلام تا گزارش لازم تنظیم گردد سپس به استناد گزارش مذکور،امکان طرح شکایت کیفری ممانعت از حق ملاقات فرزند علیه ایشان وجود دارد.

باسلام. درخواست لغو ملاقات را به دادگاه ارسال کنید.

باسلام واحترام بله میتوانید دادخواست ممانعت از ملاقات بدهید

بهتر است از طریق همان حکمی که دارید اجرایی اقدام نمایید و در صورتی که همشر شما مانع شد با ۱۱۰هماهنگ نمایید و گزارش دریافت نمایید

سلام
داداخواست ممانعت از ملاقات فرزند مطرح نمایید

امکان طرح دعوی تحت عنوان ممانعت از ملاقات وجوو دارد