با سوءاستفاده از راننده آژانس چگونه دفاع کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۵ #28359713

با عرض سلام و ادب و احترام
این جانب در شهر جدید هشتگرد مدیر تاکسی تلفنی ________ با پروانه کسب ایثار گری هستم که در مورخ ۲۲ ادریبهشت نود و نه شخصی به نام دکتر ________ با ما جهت انجام یک سرویس خدماتی تماس گرفت سرویس از ین قرار بود که دکتر ____ به بنده گفت من جایی گرفتار و مشغول کاری هستم و چون شما تاکسی تلفنی شهر هستید میخام یک راننده تر و فرز و جوان برایم بفرستید که از صرافی مبلغی دلار تهیه کند و یک شماره کارت بهم بدهید تا هم مبلغ کرایه و خدمات و هم مبلغی که باید به دلار تبدیل شود را برایتان واریز کنم و ما هم بعد از توافق کرایه شماره کارت را به ایشان دادیم و ایشان به صورت خورد خورد یعنی ۶ میلیون تومان و ده میلیون تومان و ...حدودا مبلغ ۹۹ میلیون و خورده ایی برای ما پول فرستاد و ماهم رفتیم از یک صرافی مجاز در کرج برایش دلار تهیه کردیم و به ایشان زنگ زدیم که دلار ها را گرفتیم و الان باید کجا بیاوریم تحویلتان بدهیم و ایشان هم به ما گفتند که آیا خودروی شما داری مجوز عبور در محدوده طرح و ترافیک دارد ما هم چون نداشتیم گفتم نه گفت پس آبرویم در خطر است لطفا دلار ها را به ایستگاه تاکسی___ کرج برده و تحویل یه راننده تاکسی که خودرویش پلاک عمومی دارد تحویل بدهید و با من تماس بگیرید و ما هم طبق درخواست ایشان همین کار را انجام دادیم و به ایستگاه رفته و یک راننده که نوبتش بود را پیدا کردیم و تلفن زدیم به دکتر___ و پولها را تحویلش دادیم و و در هنگام شمردن دلارها از او فیلم گرفتیم و از خودرو و پلاکش هم عکس گرفتیم و خود راننده با دکتر به صورت تلفنی قرار گذاشتن که کجا و کی پول ها را ببرد و تحویلش بدهد.بعد از گذشت دو روز از اردبیل پارس آباد مغات شخصی به نام دکتر __________ با ما تماس گرفت و مدعی شد که این پول ها را فرستاده که برایش دارو بفرستند و این پول ها از طرف ۷ تا از داروخانه های پارس آباد به حساب ما واریز شده که ما هم ماجرا را برایش توضیح دادیم و حتی شماره پلاک تاکسی را هم به ایشان دادیم و بعد از چند روز دیدم یه دفعه حساب بانکی ام مسدود شده. و بعد از دو یا سه روز بعد شخصی به نام _________ که خود را از بچه های آگاهی پارس آباد مغان معرفی کرد با من تماس گرفت و گفت که شرح ماوقع را کامل بروی کاغذ بنویس و برای شاکی از طریق واتس آپ ارسال کن اول قبول کردم و بعدا از چند تا قاضی آشنا مشورت گرفتم گفتند که اینکار را نکن حالا با این توضحیاتی که عرض کردم فعلا نه احضاریه و نه اخطاریه و نه چیزی دیگری برایم نیامده و فقط حسابم مسدود است حتی حساب ثنای خودم را روزی چند بار چک میکنم ولی در آنجا هم هیچ خبری نیست به نظر شما الان با این وضع پیش آمده و با توجه به اینکه قبل از این اتفاق بنده به هیچ عنوان با دکتر ______ هیچ گونه ارتباطی نداشتم و صرفا به عنوان تاکسی تلفنی و دریافت کرایه سرویس خدماتی این سرویس را قبول کرده ام و همچنین تا به حال هیچ وقت اون شکات اردبیلی که میگویند داروخانه دارند را ندیده ام و هیچ وقت با ایشان هیچ صحبت و مراوده ایی نداشته ام تکلیفم چه میشود و باید چکار کنم توروخدا راهنماییم کنید
ممنون و سپاسگذارم.

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هر شخصی که اهلیت قانونی داشته باشد در صورت ارتکاب به جرم دارای مسئولیت کیفری و مدنی است. در صورتی که اقدام بدون اگاهی یا بسته به شرایط و اوضاع و احوال خاص صورت گرفته باشد میتواند موجب تخفیف مجازات باشد