با بازداشت همسرم بدلیل عدم پرداخت مهریه امکان آزادی وی میباشد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۳۷ #28333715

آیا همسرم میتونه با سند و وثیقه آزاد بشه بدون اینکه مهریه ی بنده رو پرداخت کنه ؟

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله امکانپذیر است و در صورت رعایت مفاد قانونی مورد پذیرش واقع خواهد شد

باسلام، درصورت اثبات اعسار ایشان، از حبس ازاد شده و مطابق رای دادگاه اعسار عمل خواهد شد

سلام
بله چنین امکانی برای ایشان وجود دارد

باسلام
در صورتی که همسرتان ضمن اجرای حبس مدعی اعسار شوند به ادعایشان خارج از نوبت و در اسرع وقت رسیدگی و در صورت اثبات اعسار از حبس آزاد خواهند شد و چنانچه متمکن از پرداخت به نحو اقساط تشخیص داده شود متناسب با وضعیت مالی حکم بر تقسیط در پرداخت مهریه صادر می گردد

با سلام
در صورت انجام مراحل اولیه بله دادگاه می تواند با اخذ تامین مناسب برابر مقررات ایشان را هزاد نمایند ، پس از طی تشریفات قانونی امکان تقسیط و اعسار از پرداخت یکجا( با فرض پذیرش) موجب آزادی خواهد بود بدیهی است در صورت عدم پرداخت پس از تقسیط امکان جلب مجدد همسرتان امکانپذیر می باشد‌.
سوال را قدری واضحتر بیان و مرحله دادرسی را بیان بفرمائید،
.