آیا با اینکه دادخواست اعسار بنده پذیرفته شده می توانم تجدید نظر خواهی کنم؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۵۷ #28330262

ببخشید بنده اعسار از پرداخت ۱۵ سکه بابت مهریه پذیرفته شده با ۳ سکه پیش قسط و هر هشت ماه یک سکه. آیا تجدید نظر بزنم اقساطم طولانی تر یا پیش قسطم کمتر میشود؟ در تجدید نظرخواهی به چه نکاتی اشاره کنم؟

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اولا نمیتوان دقیقا اظهار نظر نمود که نتیجه دادگاه تجدید نظر چه میشود
دوما بسته به تمایل شخصی شماست که اعتراض نمایید یا خیر
سوما در صورت عدم تمکن مالی میتوانید بعد از مدتی تعدیل از پرداخت اقساط به دادگاه ارایه نمایید

با درود..
در اینخصوص نتیجه تجدیدنظرحواهی بستگی به شرایط مالی و مستندات ابرازی شما در مرحله تجدیدنظر دارد و رد و یا پذیرش آن نیز به هیچ وجه نیز قابل پیش بینی نمی باشد..

بله می توانید تجدید نظر خواهی کنید لاکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به نظر قاضی دارد

سلام
درحواست تجدید نظر خواهی حق شماست لیکن حصول نتیجه بستگی ب مدارک و ادله شما و همچنین بررسی و تشخیص دادگاه خواهد داشت

بله قطعا قابل تعدیل است.

سلام
در صورتی که دلایل کافی و موجه داشته باشید بر این که اقساط تعیین شده سنگین است، ممکن است در دادگاه تجدیدنظر کاهش یابد.

اگر مهلت تجدیدنظرخواهی باقیمانده بله امکانش زیاده