چگونه این بحث ملاقات فرزند را لغو کنم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۹۴ #28313645

با سلام و احترام
بنده از همسرم جدا شدم و حضانت پسر ۹ ساله ام با من می‌باشد و خانمم رای موقت ملاقات فرزند ۶ ماهه گرفته و جز جلسه نخست که در کلانتری حاضر گردید و پسرم اعلام نمود حاضر نیست باهاش بره و صورتجلسه گردید تعداد ۱۱ هفته مراجعه نگردید و تماما صورتجلسه شد و پسرم به هیچ وجه حاضر نیست با مادرش ملاقات داشته باشد سوالم این هست که چگونه این بحث ملاقات فرزند را لغو کنم و همچنین در حکم داریم ملاقات اثبات نمایم به مصلحت کودک نیست برای انجام ملاقات و حداقل محدود به ماهی یکبار بشود ممنون که محبت می‌فرمایید و پاسخ می‌دهید

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ملاقات از حقوق طبیعی والدین است وتحت هیچ شرایطی نمی توان ازش سلب کرد مگر بنابه مصلحت طفل با حکم حاکم شرع یا دادکاه

دیروز به این سوال جواب داده شده

با سلام
امکان لغو حق ملاقات وجود ندارد .

خیر ملاقات فرزند حق مادر است.

با درود می‌بایست دادخواست دهید، طی تصمیم قضایی می‌بایست تعیین تکلیف گردد.
سوال تکراری است.

شما باید دلایل خود مبنی بر اینکه ملاقات با مادر بر خلاف مصلحت کودک است را همراه با دادخواستی به دادگاه تقدیم کنید، توجه داشته باشید صرف عدم تمایل کودک و یا عدم مراجعه مادر برای ملاقات به مدت ۱۱ هفته دلیلی بر لغو و ممنوعیت ملاقات نخواهد بود.

سلام
ملاقات از حقوق والدین است که امکان لغو آن بطور کلی میسر نمی باشد.