برای اجرت المثل ملک باید قرارداد با شخص دیگه رو ارائه بدهم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۱۳ #28237045

سلام
برای تامین دلیل دادخواست محاسبه اجرت المثل ملک رو دادم
شخصی چند سال پیش وارد ملک ۴ دیواری من شد و ادعا مالکیت میکرد که در دادگاه محکوم شد و قطعی شد
ولی ۵ سال زمان برد تا رای بگیرم
قبل اینکه این شخص وارد ملک بشه من ملک رو به شخصی اجاره داده بودم ماهی ۸۰۰ هزار تومان
حالا میتونم این قولنامه و قراردادی که داشتم رو به کارشناس ارائه بکنم برای اجرات المثل که یه وقت کارشناس کمتر ننویسه من ضرر نکنم بگم که این ۵ سال رو از ماهی ۸۰۰ هزار تومان حساب بکنه یا نمیشه

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
اجرت المثل دوران تصرف با نظر کارشناس تعیین می شود و به اجاره نامه شماتوجه نمی کنند.

تامین دلیل نیاز نداشت.برای مطالبه اجره المثل ایام تصرف باید دادخواست خود را تقدیم دادگاه نمایید تا با ارجاع به کارشناسی اتخاذ تصمیم شود .

با سلام..
اصولا در خصوص اجرت المثل ایام تصرف، نظریه کارسناسی ناشی از تامین معیار و ملاک نمی باشد و در اینگونه نوارد حسب دادخواست خواهان در دادگاه، کارشناس تعیین و اقدام به صدور نظریه کارشناسی با در نظر گرفتن قیمت متعارف ملک تحت تصرف در طول سنوات گذشته می نماید. و وجود قرارداد و یا توافق نامه های تنظیمی در اینخصوص مبنی بر اجاره قبلی و غیره ، ملاک و معیار تعیین اجرت المثل نبوده و صـرفا نظریه کارشناسی تعیینی دادگاه ملاک تعیین اجرت المثل و صدور رای دادگاه خواهد بود..
موفق باشید..

سلام
موضوع درخواست اجرت المثل برای شما محفوظ است و می توانید دادخواست بدهید. برای این امر همین که در دادرسی اثبات شده است که ایشان متصرف بوده است کفایت می کند و میزان اجرت المثل توسط کارشناس تعیین می شود

برای اجرت المثل ایام تصرف ایام فوق قاضی قرار ارجاع امر به کارشناس جهت تعیین میزان اجرت المثل صادر کرده تا براساس نظریه کارشناس حکم مقتضی صادر نماید

برای اجرت المثل ایام تصرف دادخواست خود را تقدیم دادگاه کنید که قاضی با ارجاع موضوع به کارشناس نسبت به تعیین میزان اجرت المثل، تصمیم به رای خواهد گرفت

اولا - برای اجرت المثل نیازی به تامین دلیل نبوده و دادگاه نظریه کارشناس در این خصوص را ملاک عمل قرار نخواهد داد .
ثانیا - قراردادهای اجاره قبلی و .... برای اجرت المثل کاربرد نداشته و تنها نظریه کارشناسی ملاک تعیین اجرت المثل است .
ثالثا - برای مطالبه اجره المثل ایام تصرف باید دادخواست خود را تقدیم دادگاه نمایید تا با ارجاع به کارشناسی اتخاذ تصمیم شود .