اگر کسی دیپورت شود سوء پیشینه خواهد شد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۱۸ #28159887

سلام اگر کسی از کشور کره دیپورت شود سوء سابقه پیدا می کند

مشاوره حقوقی کیفری
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر در ایران محکوم شوید با توجه به نوع محکومیت، سوء پیشینه می تواند باشد.
در غیر اینصورت صرف دیپورت سوء پیشینه نیست.

موفق باشید

بادرودوسلام به علت دیپورت منوط و مرتبط می باشد.

با سلام وارادت
با توجه به مواد قانون مجازات اسلامی اگر رفتار ارتکابی در ایران جرم محسوب شود در ایران مجازات خواهید شد.
باید بررسی شود که رفتار ارتکابی شما آیا شامل محرومیت اجتماعی میشود یا خیر.

صرف دیپورت شدن سو سابقه محسوب نمیشود مگر جرمی مرتکب شده باشد بعلت ان جرم دیپورت شود و در دادگاههای ایران به اتهام ایشان رسیدگی و محکوم شود و محکومیت ایشان دارای محرومیت اجتماعی

با سلام . باید مشخص شود که دلیل دیپورت چه بوده است . اگر دارای وصف مجرمانه باشد سو پیشینه محسوب خواهد شد .

باسلام
بستگی به دلیل دیپورت خواهد داشت

سلام‌ذکر نکردید دیپورت بابت چه موضوعی بوده بستگی به نوع و میزان آن میباشد و... موفق باشید