دستگاه استخراج ارز یکی از مشتریان توقیف شده، و او ما را به عنوان فروشنده معرفی کرده، چگونه این مشکل را حل نماییم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱,۹۵۷ #28089498

سلام
ما یک سری دستگاه ماینر خرید و فروش کردیم و هیچ دخل و تصرفی در واردات و یا قاچاق کردن دستگاه نداشتیم، دستگاه هایی که به یکی از مشتریان فروخته بودیم رو توقیف کردن و مشتری هم ما رو به عنوان فروشنده معرفی کرده و درخواست فاکتور رسمی کرده، با توجه به اینکه ما خودمون دستگاه ها رو از دیگری خریدیم و فاکتوری هم دریافت نکردیم.
چطور میشه این مساله رو رفع رجوع کرد؟
ضمن اینکه برخی دستگاه ها رو خودمون مونتاژ کردیم و فروختیم، به این معنی که قطعاتش رو خریداری کردیم و قطعات رو به هم مونتاژ کردیم، قطعات هم مشخص نیست گمرکی هستند یا خیر.

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام.
متاسفانه مرتکب استفاده از کالای قاچاق شده اید ولی در صورت همکاری از مجازات شما کاسته می‌شود.

سلام
جهت حل و فصل موضوع باید اعلام کنید قطعات و دستگاه ها را از چه شخصی خریداری نموده اید و مبلغ انرا چگونه واریز کرده اید

بایستی ادله دفاعی خود را ارائه نمایید

با سلام شما می بایست ادله خویش را ارائه دهید و الا در معرض اتهام قاچاق کالا قرار می گیرید

با سلام شما هم بایستی مرجع خرید دستگاه یا قطعات مونتاژی را معرفی نمایید تا شعبه تعزیرات در مورد پرداخت
و تسویه حقوق گمرکی و یا قاچاق آن به حقیقت نزدیک شود