در حادثه تصادف موتور نه راننده کامیون شکایت می کند و نه افسر مدارک را تحویل می دهد،چاره چیست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۵ #28028778

سلام
من چند وقت پیش با موتور با یک کامیون تصادف کردم و خوشبختانه هیچ خسارت جانی نداشته زمانی که افسر سر صحنه اومد در گزارش راننده موتور را نامعلوم رد کرده و مدارک موتور را گرفته موتور بردند پارکینگ ،مالک کامیون ۱۵روزه که نه شکایت کرده و نه رضایت داده مدارک موتور هم کامل هستش موتور ترخیص نمی کنن و میگن که باید از مالک کامیون رضایت بگیرید در صورتی که راننده هنوز هیچ شکایتی نکرده
افسر کروکی هم نه مدارکو میده نه موتورو ترخیص می‌کنه موندم این وسط چیکار کنم.
مالک کامیون میگه باید نقدی بدی افسر هم لج کرده می گه راننده معلوم نیست کروکی نم یده،راننده معرفی کردیم میگه نه این راننده نیست،می خواستم بدونم چند روز مهلت شکایت داره مالک کامیون؟
اگه نیاد شکایت نکنه واصلا جلو نیاد و افسر هم همینطور مدارک موتور نگه داره باید چه کار کنم؟
لطفا راهنمایی کنید ممنون

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام- مراجعه به شورای حل اختلاف