وضعیت حقوقی بر هریک از عقود زیر را از نظر قابلیت فسخ و قابلیت ابطال مشخص کنید؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۳ #27956390

آقای الف به عنوان تاجر اشتغال به تجارت داشته و در تاریخ ۱/۱/۹۷ اقدام به تقدیم دادخواست ورشکستگی به دادگاه عمومی شهرستان اصفهان مینماید و مدعی میشود از ۱/۱/۹۵ متوقف بوده است دادگاه در نهایت در تازیخ ۱/۳/۹۷ اقدام به صدور رای نموده است و تاریخ ۱/۱/۹۶را به عنوان تاریخ توقف تعیین میکند . طلبکاران تاجر عبارتند از : ۱: بانک ____ در تاریخ ۱/۱/۹۳ اقدام به پرداخت ۵ ملیارد تومان وام به آقای الف نموده است و ایشان سند زمین خود را که به ارزش ۲ ملیارد تومان است در رهن بانک قرار میدهد وام ایشان در سال ۹۶سر رسیده شده و بانک اقدام به مصادره زمین می نماید. آقای الف جهت پرداخت دیون خود به بانک اقدام به تحویل دو عدد خودرو به بانک به ارزش ۲ ملیارد تومان نموده و منزل خود را در رهن بانک قرار میدهد و موافقت مینماید مابقی بدهی به مبلغ ۲ ملیارد تومان به مدت دوسال تقسیط شود. ۲: آقای ب که در سال ۹۶ خودرو خود را که به قیمت ۱ ملیارد تومان است به آقای الف فروخته و نصف مبلغ را دریافت کرده و مابقی چک های آقای الف وصول نشده و متقاضی فسخ معامله است لیکن خودرو ایشان یکی از دو خودرویی است که آقای الف به بانک داده است ۳:همسر اقای الف که مهریه خود را بر اساس سند نکاحیه به مبلغ ۱ ملیارد تومان مطالبه کرده است اضافه مینماید آقای ج از آقای الف درخواست میکند که یک عدد دستگاه برای ایشان از کشور آلمان خریداری نماید و وجه آن را تماما میپردازد آقای الف اقدام به سفارش دستگاه به آقای د نموده و دستگاه را به ایران ارسال میکند .لیکن وجه آن توسط الف هنوز پرداخت نشده است . (وضعیت حقوقی بر هریک از عقود زیر را از نظر صحت خسران قابلیت فسخ قابلیت ابطال و.... مشخص کنید : _ قرار داد رهن منزل به نفع بانک . _ مصادره زمین توسط بانک . _ انتقال دو عدد خودرو به بانک

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام لطفا به کتاب تست تجارت دکتر قربانی و محشای قانون تجارت دکتر فرشید فرحناکیان و مجموعه کتاب های دکتر اسکینی مراجعه بفرمایید