ازدواج موقت دختر بدون اذن پدر امکانش هست؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۱۵ #27881119

سلام خسته نباشید پسر و دختری که هر دو ۱۶سالشونه و دختر باکره نیست بکارتشو بر اثر رابطه نامشروح از دست داده با فرد دیگری اگه از خونه فرار کنن و هر دو عاشق هم باشن و خانواده دختر شناسنامه دختر را باطل کرده باشد و دختر و پسر فرار کنند و بدون شناسنامه میتوانند ازدواج موقت با صیضه کنند بدون شناسنامه و اذن پدر و اینکه صیغه ۹۹ ساله بدون شناسنامه و اذن پدر برای دختر ۱۶ ساله که باکره نیست امکانپذیر است؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
صیغه موقت شناسنامه نمی خواهد زیرا ثبت نمی شود. اما دخترم این کار به صلاح شما نیست.

درصورتی که باکره نباشد ازدواج بدون اذن پدر مانعی نخواهد داشت اما برای ثبت ازدواج به شناسنامه نیاز است.

با سلام
خیر ، هر چند برای ازدواج دختر غیر باکره نیازی به اذن پدر نیست اما بدون شناسنامه و برخی موضوعات این امر میسر نخواهد شد

سلام و ادب ثبت ازدواج بدون شناسنامه از منظر قانونی ممکن نیست.

اذن پدر فقط در مورد دختر باکره است اما در مورد سوال دوم حتما باید شناسنامه باشد والا مشکل قانونی دارید امکان ندارد

سلام و درود
به لحاظ قانونی ممکن نیست
موفق و موید باشید

باتوجه ب اینکه باکره نیستید نیازی ب اذن پدر ندارید لیکن برای ثبت ازدواج شناسنامه باید باشد