در مورد مریضی پیسی خانم می‌تونه حق طلاق رو از مرد بگیره؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲,۶۱۴ #27682639

باسلام و احترام خانم فک کنم از طریق فسخ نکاح اقدام به طلاق کرده و بعد از ۷سال ازدواج که حاصل آن یک فرزند دختر ۴ ساله دارم الان بخاطر مریضی پیسی که چند لکه روی بدنم هس و از اول که رفتم خواستگاری به خودش و خونوادش گفتم و همه می‌دونن. و با وکیلی که صحبت کرده الان بخاطر همین پیسی گفته من هم حق طلاق رو میگیرم وهم مهریه رو میخواستم ببینم نظر شما چیه هستش
ممنون وتشکر

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
وقت بخیر
نظر به اعلام این موضوع توسط شما، حق فسخ ایشان ساقط گردیده است و حق فسخی در این راستا وجود ندارد.
موفق باشید

چون قبل از عقد شما مریضی خود را عنوان کردید بعد از عقد حق فسخ نخواهند داشت.

طبق ماده ۱۱۲۶ قانون مدنی، اگر زن یا مرد قبل از عقد بدانند طرف مقابلشان به یکی از بیماری‌هایی که حق فسخ ایجاد می‌کند، مبتلاست، دیگر بعد از عقد حق فسخ نخواهند داشت