چکار باید بکنم تا محکوم نشوم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۸۷ #27659757

با عرض سلام اینجانب بعلت امضا فاکتور سفید محکوم غیابی شده ام بنابراین شکایت کیفری از بابت سفید امضا بودن فاکتور کردم و دوتا شاهد نیز معرفی کرده ام چکار می توانم بکنم تا محکوم نشده و با حکم بتوانم بر محکومیت غیابی پیروز شوم با تشکر از وکلای عزیز

مشاوره حقوقی کیفری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه رای به صورت غیابی صادر شده است نسبت به رای واخواهی نموده و اثبات کنید که از فاکتور سفید امضا سو استفاده شده است

نسبت به رای صادره واخواهی دهید

با درود
اگر جرمی مرتکب شده اید بنده راه فراری از مجازات برای شما ندارم و اخلاقا نیز جایز نیست.
لیکن با بررسی مستندات مبتوان راه کار قانونی ارائه داد.

سلام چنانچه به جرم سوء استفاده از سفید امضا بتوانید طرف مقابل را محکوم کنید ، درخصوص پرونده دیگر میتوانید واخواهی و یا تجدیدنظر و یا اعاده دادرسی (حسب مورد) اقدام کرده و رای را به نفع خود برگردانید
اثبات عدم بدهکاری نیز لازم است

واخواهی نموده ودلایل خوددرا ارائه نمایید

درود بر شما، این مساله نیازمند بررسی دقیق پرونده و مدارک است، لکن اجمالا توجه داشته باشید بایستی اثبات کنید که از سفید امضا سوءاستفاده شده، در غیراینصورت در برابر این سند مسؤل خواهید بود.

سلام و درود
اولین اقدام عملیاتی: واخواهی نسبت به رای غیابی است
اقدام محتوایی: اثبات سفید امضا و سواستفاده از آن
موفق و موید باشید