آیا پیگیری رابطه نامشروع از طریق تقاضای پرینت مکالمات و اس ام اس ها بعد از گذشت ۸ ماه مقدور می باشد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۹,۴۰۰ #27587726

آیا پیگیری رابطه نامشروع از طریق تقاضای پرینت مکالمات و اس ام اس ها بعد از گذشت ۸ ماه مقدور است؟
یعنی متن اس ام اس و مکالمات صوتی از یکسال قبل را دادگاه می تواند بگیرد؟
دوما در صورتیکه بتواند بگیرد و تشخیص به رابطه نامشروع بدهد، آیا برای فردی که کارمند رسمی یا پیمانی دولتی است، دادگاه یا تخلفات اداری بعد از حکم دادگاه می تواند رای به اخراج ایشان صادر نماید؟
در صورتیکه هر دو نفر کارمند دولت بوده و هر دو مجرد و بدون وعده ازدواج این رابطه شکل گرفته باشد.
با تشکر

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله قابل پیگیری و شکایت است و با پرینت پیامک اثبات میشود و برای کارکنان دولت تاثیر گذار است و ممکن است اخراج شوند

پرینت مکالمات و اس ام اس به تشخیص مقام قضایی است . مخکومیت شما ارتباطی به اخراج ندادد

سلام
متن اس ام اس و مکالمات صوتی از یکسال قبل را فقط با حکم دادگاه می توان گرفت
اخراج ایشان از کار بستگی ب نظر هیات رسیدگی به تخلفات اداری دارد مطابق قانون به تخلف رسیدگی کند و رای صادر نماید

چنانه محتوی پیام های ارسالی شما عاشقانه یا مبتنی بر رابطه جنسی باشد
می توانند علیه شما شکایت رابطه نامشروع دون زنا مطرح کنند
که در صورت اثبات این جرم از یک تا ۹۹ضربه شلاق مجازات برای هر دو طرف دارد

برای شکایت و اثبات جرم رابطه نامشروع باید ادله اثبات دعوی کیفری مثل شاهد و یا مدارک و مستنداتی که مثبت رابطه ی خارج از عرف و شرع که مبتنی بر رابطه جنسی و عاشقانه باشد ارائه داد و در نهایت تشخیص ارزش و اعتبار دلایل با مقام قضایی ست

سلام
اثبات رابطه نامشروع نیازمند ارایه دلیل از سوی شاکی خصوصی میباشد و اصولا مراجع اقدام به تحقیق نمی نمایند و رسبدگی در حدود دلایل شاکی انجام میشود...

با سلام مرجع قضایی میتواند استعلام پرینت پیامک ها را با شکایت شاکی از اپراتور مربوطه درخواست نماید. با اثبات چنین اتهامی هیآت های بدوی و تجدیدنظر تخلفات اداری نیز میتوانند به عنوان بند ۱ و ۲۲ ماده ۸ قانون رسیدگی به تخلفات اداری فرد خاطی را به یکی از مجازات های مندرج در ماده ۹ این قانون محکوم نماید. هر گاه تخلف کارمند عنوان یکی از جرایم مندرج در قوانین جزایی را نیز داشته باشد هیات رسیدگی به تخلفات اداری مکلف است مطابق‌این قانون به تخلف رسیدگی و رای قانونی صادر نماید و مراتب را برای رسیدگی به اصل جرم به مرجع قضایی صالح ارسال دارد. هر گونه تصمیم مراجع‌قضایی مانع اجرای مجازاتهای اداری نخواهد بود.