ممانعت همسرم از ملاقات با پسرم، آیا جرم محسوب میشه یا نه؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۰۱ #27527773

باعرض سلام وخسته نباشید
با اینکه هنوز طلاقش ندادم و رسما شناسنامه ایی و عقدی و شرعی و قانونی همسرم هستش و خودش با مشکل اخلاقی و اعتیادی که داشته چندین بار از خانه فرار کرده و حتی در نبودنم با شکستن قفل در اقدام به سرقت لوازم منزل کردن با کمک پدر و برادرانش و در آخر درحیاط رو جوشکاری کردن تا مانع ورود من به داخل حیاط و خانه زندگیم بشن که عکس در جوشکاری شده و گزارش۱۱۰ هستش که وقتی رفتم برای سرقت از منزلم ازشون شاکی شدم که برگشتنی جلوی در خانه دسته جمعی به من حمله کردن که با آمبولانس به بیمارستان رفتم و حتی چندین بار اقدام به قتلم کردن که حتی شاهدم دارم و هم صدای ضبط شده شاهد و هم پیامهایی که برام فرستاده خوده شاهد همه چی رو توضیح داده برام که دیگه از ترس جانم و نداشتن امنیت مالی و جانی دیگه نتونستم وارد خانه و زندگیم بشم و اونا بعد از چند روز جوش در حیاط رو باز میکنن و وارد خانه میشن و مانع برگشت و ورود من به داخل خانه ام میشن که تهدید به قتل و پرونده سازی و فلانم کردن و حتی واسم پرونده سازی هم کردن تو دادگاه دروغهاشون رو ثابت کردم تبرعه شدم و حتی رفتن از من تصرف عدوانی شاکی شدن که اونم تبرعه شدم شاهد بردم ولی اونا نه دیگه رفتن دادگاه و نه شاهدی معرفی کردن ولی قاضی پرونده بازم خانه رو به من نداد و دیت اونا هستش و هرکاری دوست دارن میکنن داخل خانه و حتی مانع ملاقاتم با مسرم هم شدن یکسال و خورده ایی میشه که درخواست نوشتم برای دادستان سلزوار و قاضی پرونده توجه نکردن آیا این اعمال همسرم جرم محسوب میشه یا نه؟ممانعت از ملاقات با پسرم سرخود و پیش خودش اینکاررو میکنه جرم محسوب میشه؟ تو دادگاه مجرم شناخته میشه با اینکارش؟

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حق ملاقات فقط متعلق به پدر و مادر نیست بلکه متعلق به فرزند نیز می باشد درصورتیکه یک یاز والدین مانع این حق شوند مرتکی جرم شده و به مجازات محکوم می شوند . باعرض پوزش ؛ نوشتن نامه به دادستان مسیر صحیح قانونی نیست برای رسیدن به حقوق و اهدافتان از مسیر قانونی پیگیری کنید و حداقل دادخواست ملاقات فرزند همراه با دستور موقت بدهید .

ماده ۵۴ قانون حمایت خانواده: «هرگاه مسئول حضانت از انجام تکالیف مقرر خودداری کند یا مانع ملاقات طفل با اشخاص ذی حق شود، برای بار اول به پرداخت جزای نقدی درجه هشت و درصورت تکرار به حداکثر مجازات مذکور محکوم می شود.» در صورت ممانعت از ملاقات به استناد ماده فوق الذکر شکایت را مطرح کنید

موارد مطروحه با ارائه شواهد و مستندات قابل طرح هست لیکن درخصوص ممانعت از ملاقات فرزند شما میتوانید با تنظیم دادخواستی در این زمینه طرح دعوی کنید چون هیچ یک از ابوین حق ممانعت دیگری از ملاقات با فرزند را ندارد و این مسئله قابل پیگیریست اگر با وجود حکم دادگاه باز هم ممانعت بعمل اورند بله عمل ایشان جرم تلقی خواهد شد و جزای نقدی یا حبس دارد

با درود بله ممانعت از ملاقات والدین با طفل جرم است، می‌توانید دادخواست ملاقات با طفل همراه با دستور موقت را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به ثبت برسانید.

درود
در مورد ضرب و شتم و اقدامات مجرمانه انجام شده در صورت داشتن دلایل اثباتی اقدام به طرح شکایت نمایید .
در مورد ملاقات فرزند از طریق مراجعه به دفاتر خدمات قضایی دادخواست ملاقات فرزند را مطرح نمایید و اگر باز هم از ملاقات شما امتناع نمایند و این امر توسط مامورین صورتجلسه گردد بله بابت ممانعت از ملاقات شما با فرزندتان مجرم محسوب خواهند شد .

سلام. خیر جرم محسوب نمیشود ولی شما میتوانید درخواست ملاقات فرزند تقدیم دادگاه کنید

درود
می توانید دادخواست ملاقات فرزندتان را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید.