چگونه می‌شود از صدور رای دادگاه جلوگیری کرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۶۸ #27470607

باتوجه به اینکه رای قطعی در دادگاه تجدید نظر کیفری صادر نشده

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با توجه به قوانین آرای صادره پس از قطعیت اجرا می شود لیکن اجرای امر نیازمند تشریفات دادرسی است

پرونده پس از ارسال به دادگاه تجدیدنظر ،پس از طی تشریفات و احتمالا تشکیل جلسه رسیدگی ، طبق قانون رای صادر می شود و امکان جلوگیری از صدور رای وجود ندارد مگر اینکه موقتا پرونده متوقف گردد مثل زمانی که یکی از طرفین دعوا فوت نماید که دراین حالت دادگاه موقتا قرار توقف دادرسی صادر می کند.

با سلام
اگر مدارک کافی نباشد یا نیازمند تحقیق بیشتر باشد صدور رای زمانبر خواهد بود

سئوال شما مبهم است . صدور رای تابع قوانینی است که مطابق آن دادگاه باید در صورت اقناع قضایی مبادرت به صدور و انشاء رای نماید و تخلف از آن باعث تعقیب انتظامی قاضی میگردد .

هم چنانکه برای اصحاب دعوی مواعد قضایی وجود دارد برای قضات هم مواعد هست که طبق آن باید تصمیم گرفته شود بستگی دارد شاکی این در خواست را داشته باشد یا متهم اگر شاکی باشد می تواند رضایت دهد ومتهم درخواست تخفیف وتعلیق مجازات دهد یا استعلامی یا دلایلی جهت تصمیم گیری کم باشد جهت تهیه فرصت بخواهید یا نیاز به طول درمان و.....

سوال تون را واضح توضیح دهید.