زندانی با وثیقه آزاد میشود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۹۲ #27420583

باسلام و درود
یکی از اقوام بنده ۱۸سال پیش با دوستاش که بهش گفته بودن گنجی، در حیاط خانه ای در روستایی هست به آن خانه وارد شدن و دوستای ایشون یک نفر رو به قتل رسوندن و ایشون صدای تیراندازی، رو شنیدن فرار کرده بودن ولی بعدا دستگیر شدن و بعد از ۳سال زندانی جلوی دادگاه فرار کردن و الان بعد از ۱۸ سال پرونده ایشون اجرا شده و ایشون رو به ۱۷ سال زندان محکوم کردن الان سوال من اینه آیا امکان داره که به ایشون عفو بخوره و اینکه میگن احتمالا عفو بهمن خورده باشه و ایشون با سند میتونن مرخصی، بیان خونه؟
ولی بعضیا میگن چون به جرمشون فرار، از، زندان بوده نمیتونن بیان بیرون آیا چنین چیزی امکان داره.

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بهتر بود پس از اطمینان در سوالتان ذکر میکردید که محکومیت ایشان دقیقا به کدام جرم ارتکابی بوده
اما اگر بخواهیم صرفا از روی سوال شما پاسخ دهیم میتوان گفت طبق ماده۲۶آیین نامه کمیسیون عفو و تخفیف مجازات محومین موارد حق الناسی از موارد منع شمول عفو میباشد اما بحث فرار از موارد منع شمول عغو نمیباشد