پس گرفتن رضایت امکانپذیر هست؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۹۰ #27320575

یکسال پیش به من تجاوز شد و من به متهم رضایت دادم و او نیز با وکیل زرنگی که داشت به منشی قاضی پول دادند و پرونده ام را به بایگانی رفت و او قول داد که اگر من آبرویش را بخرم و خانواده اش از قضیه مطلع نشوند طی چند ماه آینده با من ازدواج میکند و چن ماه پیش هم برشکست شد و هر چه داشت و نداشت از دست داد اما الان یکسال گذشته و او مسائل مالی را بهانه میکند و من مطمئنم خرش از پل گذشته و اصلا قصد ازدواج ندارد من به دلیل اینکه پارتی داشت و پدرش سمت بالایی در سپاه دارد و تهدیدم میکرد ترسیدم و به او رضایت دادم اما الان او سرم را کلاه گذاشته و نمیتوانم هیچکاری بکنم لطفا راهنمایی ام کنید

مشاوره حقوقی کیفری
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر با توجه به اعلام رضایت در مراجع قضایی عدول از گذشت قابلیت استماع ندارد

مطابق ماده ۲۲۴ قانون مجازات اسلامی، زنای به عنف یا اکراه یا اغفال یا بیهوشی از سوی زانی، مستوجب مجازات اعدام برای زانی است. چنانچه زن نیز باکره باشد مرتکب مطابق ماده ۲۳۱ قانون مجازات اسلامی، به پرداخت ارش البکاره و مهر المثل نیز محکوم می شود و اگر باکره نباشد، فقط به مجازات و پرداخت مهرالمثل محکوم می شود. اما در خصوص تاثیر گذشت در رابطه با حدود، مطابق ماده ۱۰۰ قانون مجازات اسلامی و تبصره ۳ آن، اصل بر آن است که گذشت شاکی تاثیری در سقوط و تخفیف مجازات ندارد.

سلام با توجه به رضایت شما امکان شکایت دراین خصوص نیست موفق باشید

درود بر شما
متاسفانه عدول از گذشت امکانپذیر نیست .

با درود عدول از گذشت مسموع نیست (اگر منجز و بی قید و شرط باشد)

درود بر شما، متاسفانه با گذشت خود در مراجع قضایی، عدول پس از آن مسموع نبوده و این شکایت قابل پیگیری مجدد نیست.

عدول از گذشت مسموع نیست