برای من ابلاغیه اومده که برم به بازپرسی، داستان چیه محکومم؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۲۰ #27293881

سلام خسته نباشید من با فاکتور طلا خریدم و از حسابم پول زدم اما طلا دزدی بوده و من هم خبر نداشتم از اونجا ک من مغازه دار طلا هستم اگاهی منو بازداشت کرد و رفتم زندان بعد ازادی شدنم دوباره تو اگاهی ازم پیرینت حساب خواستن بعد به دزده گفتن که اومد رو در رو نوشت که من خبر نداشتم از دزدی بودنش الان ابداغیه اومده دوباره از همون بازپرسی که برای ادای توضیح برم داستان من چیه؟ایا محکوم شدم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
احتمالا در خصوص مراتب و پروسه تحقیقات و موضوعات سوالاتی مطرح خواهد شد

با سلام خرید مال مسروقه جرم می باشد علی الخصوص در مورد طلا که بارها اتحادیه عنوان نموده که از خرید طلای مستعمل بدون فاکتور امتناع نمایید

میباسیت به دادگاه مراجعه کنید و فاکتور ها ر ا ارایه دهید در صورتی که سو نیت شما احراز نشود بری میشوید یا نسبت به شما قرار منع تعقیب صادر میشود

سلام
تا حصول نتیجه قطعی بازپرس می‌تواند به تحقیقات خود جهت احراز موضوع ادامه دهد ودر صورتی که فروشنده مال پیدا شده و بی‌اطلاعی شما از خرید طلاهای مسروقه را اعلام کند شما تبرئه خواهید شد

سلام، احتمالا در خصوص موضوع دیگری احضار شده اید

اینکه شما طلاهای فاکتوردار خریدید خود دلیلی بر بی گناهی شماست، به هر حال برای اثبات بی گناهی خود بایستی مراحل محکمه را طی کنید.

با سلام و احترام شما متهم به خرید اموال مسروقه بوده اید در هرصورت دادسرا به تحقیقات خویش ادامه می دهد با اقرار سارق و عدم اطلاع شما از مسروقه بودن طلاها تبرئه می شوید منتها برای ادای توضیح به شعبه بازپرسی بروید