مشکلی برای ضامن پیش نمیاد کاری لازم نیست انجام بدیم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۲۲ #27276695

یک نفر سند برای من در دادگاه گذاشت به عنوان ضامن بعد از اتمام مراحل دادگاه و پرداخت جریمه من از کارمند اجرای احکام پرسیدم که سند ازاد نمیشه گفت بازداشت نبود که ازاد بشه سند وکالتی بود میخواستم ببینم مشکلی برای ضامن پیش نمیاد کاری لازم نیست انجام بدیم ممنونم

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر سند در قید بازداشت نبود مشکلی برای شخص ایجاد نمی شود

در صورتی که سند توسط اجرای ثبت توقیف شده باشد با مراجعه به اجرای احکام و با توجه به اجرای حکم تقاضای رفع بازداشت ملک را نمایید اما در صورتیکه ملک توسط اداره ثبت توقیف نشده باشد مشکلی ضامن را تهدید نمیکند