متن ابلاغیه برای من شفاف نیست؛ امکان توضیح بیشتر هست؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۲ #27259605

به خواسته الزام به نصب
کلیه انشعابات آب و برق و گاز و راه اندازی آسانسور مقوم به ۰۰۰/۰۰۰/۲۱۰ لایر و مطالبه خسارت تخلف از انجام قرارداد از تاریخ
۲۵/۵/۱۳۹۷ روزانه مبلغ ۰۰۰/۱۰ تومان ، نظر به اینکه رابطه حقوقی طرفین دعوی صورت جلسه مورخ ۱۵/۳/۱۳۹۷ می باشد .
توجه به اینکه صورتجلسه مزبور طبق ماده ۱۰ قانون مدنی بین طرفین معتبر است . عنایت به اینکه خوانده در جلسه دادرسی حاضر
نگردید دلیل یا مدرکی مبنی بر ایفاء یا اسقاط تعهد ارائه نداده است . پس دعوی خواهان وارد تشخیص با استناد به مواد ۱۰ قانون
مدنی و ۱۹۸ ، ۵۱۹ قانون آئین دادرسی مدنی حکم به الزام خوانده به نصب کلیه انشعابات آب و برق و گاز و راه اندازی آسانسور و
پرداخت مبلغ ۰۰۰/۷۱۰/۴ تومان بابت خسارت تخلف از قرارداد از تاریخ ۲۵/۵/۱۳۹۷ لغایت ۱۶/۹/۱۳۹۸ و ۰۰۰/۰۴۰/۷ لایر هزینه
دادرسی صادر و اعالم می گردد . خواهان مکلف است مابه التفاوت هزینه دادرسی را به مبلغ ۸۵۰/۱۶۴ تومان در حق صندوق دولت
بپردازد . حکم صادره به علت ابالغ واقعی حضوری ظرف مدت ۲۰ روز از تاریخ ابالغ قابل تجدید نظر در محاکم تجدید نظر استان
البرز است . در خصوص دعوی خواهان به خواسته مطالبه خسارت تخلف از قرارداد به تاریخ پس از ۱۶/۹/۹۸ نظر به اینکه خسارت
قطعی و مسلم نگردید . دعوی نامبرده قابل استماع نبوده با استناد به ماده ۲ قانون آئین دادرسی مدنی قرار عدم استماع دعوی صادر
و اعالم می گردد . قرار صادره نیز ظرف مدت ۲۰ روز از تاریخ ابالغ قابل تجدید نظر در محاکم تجدید نظر استان البرز است

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما توضیح نداده اید که آیا خواهان هستید یا خوانده

اگر خوانده این دعوا بوده اید به این موارد محکوم شده اید:

نصب کلیه انشعابات آب و برق و گاز و راه اندازی آسانسور و نیز مبلغ اعلام شده

و با توجه به اینکه این حکم غیابی صادر شده است میتوانید ظرف مدت اعلام شده از این حکم واخواهی نمایید