آیا تجدید نظر برای خلع ید حکم قطعی میدهد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱,۱۸۰ #27166459

سلام
ببخشید سوالم این بود که در بدوی رای گرفتم آیا در صورتی که رای بدوی باز به نفع من تایید بشه برای خلع ید و قلع و قمع ایا رای قطعی هست با باز میتونه اعتراض بزنه

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود امکان اعتراض وجود دارد.

در صورتی رای صادره به صورت حکم صادر شود و در تجدید نظر قطعی شود دارای اعتبار امر مختومه بوده و صرفا از طریق جهات دادرسی در صورت موجود قابل اعتراض خواهد بود لاکن اگر به صورت قرار صادر شود اعتبار امر مختومه را ندارد و می توان مجددا طرح دعوی نمود

رای دادگاه تجدید نظر قطعی و لازم الاجراست فقط تحت شرایطی امکان اعاده دادرسی وجود دارد

سلام و درود، رای تجدیدنظر قطعی بوده و اصولا لازم الاجرا خواهد بود، و صرفا امکان اعاده ی دادرسی می باشد که شرایط خاص خود را دارد؛ موفق باشید.

با سلام
رای دادگاه تجدید نظر قطعی و لازم الاجراست .

با سلام، قطعی، واعتبار امر مختومه، فقط می‌تواند در صورت وجود شرایط درخواست اعاده دادرسی کند

درود
اگر قطعی است و حکم می باشد فقط امکان اعاده دادرسی وجود دارد.