آیا دو واحد دیگری که حق پارکینگ ندارند،حق پارک موتور یا دوچرخه را دارند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۷۰ #27100299

سلام

دریک ساختمان ۴طبقه ۴واحدی ۲جای پارک خودرو موجود است و ۲ واحد حق پارک خودرو در پارکینگ را ندارند.

آیا دو واحد دیگری که حق پارکینگ ندارند،حق پارک موتور یا دوچرخه را دارند؟

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . مطابق قانون تملک آپارتمان ها استفاده اختصاصی از مشاعات ممنوع است . اما به نظر نمیرسد پرک موتور یا دوچرخه مانع رفت و آمد شود . پیشنهاد می شود که مسئله ای که حسب ظاهر پیش پا افتاده است تبدیل به یک معضل بزرگ و بروز اختلاف و سلب آسایش نگردد .

با سلام
قانونی در این زمینه وجود ندارد،تنها اگر باعث مزاحمت است می توانید علیه انها اقدام نمایید

خیر درصورتی که پارک موتور و دوچرخه مانع رفت و آمد خودروها می شود و یا مزاحمتی ایجاد می کند