اعتراض زدم و جلب ثالث علیه شهود را دادم، چه خواهد شد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۱۳ #27097013

ملکی را خریداری کردم که همه چیز آن قانونی و در بنگاه و ... ۲۶۵ ملیون کل معامله بود که ۲۱۵ ملیون آن را پرداخت کردم و مابقی ثمن که ۵۰ ملیون بود، در مبایعه نامه ذکر شد که باید تا تاریخ ۱۰/۳۰ به حساب فروشنده واریز کنم و فروشنده بعد از دریافت کل ثمن باید انتقال سند را انجام دهد در غیر این صورت معامله فسخ میباشد. همان روز توافق بین من و فروشنده و بنگاه دار به این صورت بود که اینجانب یک فقره چک بین بانکی تضمین شده در وجه فروشنده تهیه و در دفتر خانه هنگام امضا تحویل دهم
من هم ۸ روز قبل از اینکه موعد مقرر فرا برسد چک را همراه با بنگاه دار تهیه کردیم
اما فروشنده با ذکر اینکه ملک را ارزان فروخته از دریافت چک امتناع ورزید
و اذهان داشت که خانم ایشان در دادگاه کار میکند و هیچ کاری نمیتوانید بکنید
بعد از مراحل دادخواست و شکایت و دادرسی در دادگاه بدوی که منشی ش خانم ایشان بود رای را به ایشان دادند
من هم اعتراض زدم و شهود را که ۳ نفر میباشند همراه با بنگاه دار،جلب ثالث علیه شهود را دادم
خداروشکر دادگاه تجدید نظر وقت رسیدگی داد و شهود را خواست
یک ماه دیگر وقت دادرسی است
میخواستم بپرسم حکایت ماجرای اینجانب به کجا ختم میشود و چکار باید بکنم و در نهایت چی میشود؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
این که دادگاه تجدیدنظر جلسه استماع شهادت شهود گذاشته، نشانه مثبتی است و بیانگر آن است که استدلال شما مورد توجه واقع شده است. با یک دفاع محکم و حساب شده، احتمال موفقیت بالایی خواهید داشت. البته چنانچه از دفترخانه گواهی عدم حضور را دریافت می کردید، جایگاه محکم تری داشتید. ضمنا به وجود چک بانکی نیز استناد نموده و در دادگاه تجدیدنظر آن را ارائه نمایید.

با سلام
مدارک و شواهد همه مثبت حقانیت شماست نگران نباشید

با سلام
بنا به اظهارات شما و تمامی مدارک و شواهد همگی حاکی از حقانیت شما میباشد .

سلام بزرگوار برای این چنین مسئله مهمی که در دادگاه همچنان جریان دارد ، مطالعه و بررسی قرارداد بسیار ضروری ست و نمیتوان مشاوره مناسبی ارائه داد . درهرصورت چنانچه در قرارداد حق فسخ وجود داشته باشد و تخلف از تعهدات قراردادی از سوی یکی از متعهدین باشه ، قانون با آن مطابق مفاد قرارداد برخورد میکند . منتها باید برای اینکه چک رمز دار تهیه شده و شرایط میش آمده را ضمن اظهارنامه برای طرف مقابل ارسال میکردین که گویا این امر محقق نشده . پیشنهاد میکنم برای جلوگیری از تضییع حق تون وکیل اختیار کنید