هیچ راهی نداره از نظر قانونی که بتونم هم با این خانوم ازدواج کنم و هم شغلمو از دست ندم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۴۰۸ #27094869

سلام بنده کارمند نظامی هستم علاقمند به دختر خانومی افغانستانی شدم میخواستم بدونم هیچ راهی نداره از نظر قانونی که بتونم هم با این خانوم ازدواج کنم و هم شغلمو از دست ندم؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
میتوانید تقاضای ازدواج خود را از طریق فرمانداری تقدیم کنید در صورتی که مانعی وجود نداشته باشد موافقت میکنند

برای ازدواج با اتباع خارجی باید تقاضای خود را از طریق فرمانداری تقدیم کنید

. طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران ازدواج با اتباع خارجی به اجازه دولت ایران بستگی دارد. در واقع قوانین ازدواج اتباع خارجی با یک فرد ایرانی به وزارت کشور جمهوری اسلامی ایران، تفویض اختیار شده است.
ثبت ازدواج اتباع بیگانه در ایران
یک زوج برای دریافت مجوز عقد از دولت باید مراحل زیر را طی کنند:

ارائه درخواست‌ مرد و زن مبنی بر صدور پروانه اجازه زناشویی به وزارت کشور
گواهی مسلمان شدن همسر (زن یا مرد)
داشتن اسناد ازدواج زوج‌ها
وجود دو شاهد ضمن عقد
گواهی مبنی بر اینکه زن یا مرد هنگام ازدواج متاهل نباشند.
کپی کارت ملی و یا شناسنامه ایرانی و همچنین گذرنامه‌های هر دو شاهد عقد
ارائه ۴ قطعه عکس از همسر (عکس زنان با رعایت حجاب باشد).
ارائه اصل مدرک اقامتی معتبر مرد
گواهی‌نامه بهداشتی مبنی بر سلامت جسمی و روحی و نداشتن هرگونه بیماری واگیردار در هر یک از زوج‌ها

برای ازدواج با اتباع خارجی باید تقاضای خود را از طریق فرمانداری تقدیم کنید تا در کمیسیون ویژه مورد بررسی قرار گیرد . در صورت موافقت کمیسیون منعی برای ازدواج نخواهید داشت .