شهادت شهود در بازپرسی چگونه باید باشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۰۸ #26906878

با سلام
در پرونده ایی در بازپرسی شاکی گفت ۳تا شاهد دارم و‌ شاهدین را در دادگاه حاضر کرد
یکی از شاهدین مرد که با بنده خصومت دارد و هم اکنون به بنده بدهکار می باشد و پرونده حقوقی داریم/شاهد دوم خانمی هست که شهادت داده /و شاهد سوم شخصی هست که در بیاناتش تمارض دارد، درگیری متهم و شاکی ۹ماه پیش بوده ولی شاهد گفته ۷ماه پیش من شاهد بودم که درگیر شدن و هر ۳شاهد در یک روز به دادسرا اومدن!
حالا بنده سوال دارم این ۳شاهد مورد قبول هستن؟
و سوال بعدی چنانچه ۱۵روز بعد از شهادت دادن این ۳شاهد شاکی می تواند مجدد شاهد دیگری هم معرفی کند؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام نسبت به شاهد اول ادعای جرح کنید و موضوع خصومتش را با خودتان به دادسرا اعلام کنید .در خصوص اظهارات شاهد سوم هم ایراد تعارض و عدم مطابقت با اظهارات شاکی و شهود دیگر را بیان کنید . در نهایت اعتبار شهادت شهود با بازپرس است . معرفی شهود دیگر مانعی ندارد.