اگر شکایت فریب در ازدواج کردم باید حتما همسرم را طلاق بدهم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۳۵ #26873442

با سلام. بنده بعد از دوسال ازدواج با همسرم، اکنون متوجه شدم که وی دارای معلولیت دهنی است و تحت پوشش بهزیستی می باشد ولی مادر خانم بنده این موضوع را از من پنهان کرده است. پدر خانم من دارای معلولیت جسمی است و سرپرستی هر دوی آنها به نحوی که که در عرف مرسوم باشد با مادر خانم من بوده است. حال بنده می توانم از مادر خانم خود به جرم فریب در ازدواج شکایت کنم؟ حتی به گفته همسرم، مادرش به او گفته بود که در این مورد چیزی به شوهرت نگو. چون من همسرم را دوست دارم ولی از جنایت مادرش نمی توانم بگذرم.

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اکنون در این خصوص نمی توانید شکایت نمایید

درود بر شما ،دوست گرامی مستحضر باشید با گذشت این مدت اقدامات شما بی نتیجه خواهد بود

با توجه به گذشت زمان بی تاثیر است

سلام
تدلیس در نکاح می بایست به طرفیت زوجه اقامه گردد

سلام مادرش در مقابل شما تکلیف شرعی وقصایی ندارد اگر به همسرا علاقمندی وعیب موجود به زندگیت لطمه نمی زند وبه همسرت عشق می ورزی زندگیت را از هم نپاش درجهت رصای خدا قدم بردار تا خدا از شما راصیوعاقبت بخیر باشی

باسلام و درود بعد از گذشت دو سال اقدام شما بی نتیجه خواهد بود.

شکایت تدلیس برای فسخ نکاح دارای فوریت بوده و بعد از ۲ سال بعید است نتیجه ای داشته باشد .