نزاع رو چطور میشه پیگیری کرد؟

پرسیده شده
۳۰ پاسخ ۴۱۰ #26778752

سلام من از خیابون رد میشدم اون سمت خیابون دعوا بود یکدفعه اون افراد منو با یه شخص دیگه اشتباه میگیرن و سمت من حمله ور شده و با چوب به سر و بدن من ضربه میزنن و سر من ۴تا بخیه خورده ممکن باشه من و راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی کیفری
۳۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ضرب و حرح عمدی از طریق دفاتر خدمات قضایی شکایت نمایید

سلام
از ایشان با عنوان ضرب و جرح عمدی شکایت نمایید .

با سلام
شکایت ضرب و جرح عمدی با سلاح سرد طرح کنید.

موفق باشید.

باسلام می توانید شکواییه مبنی بر ضرب و جرح عمدی مطرح نمایید

باسلام
شکایت ضرب و جرح مطرح نمایید و به شهادت شهود و گواهی پزشکی قانونی استناد نمایید

سلام
از دفتر خدمات قضایی با عنوان ضرب و جرح عمدی شکایت کنید.
به شهادت شهود، تحقیق محلی، گزارش کلانتری، گواهی پزشکی قانونی و در صورت بودن فیلم دوربین که احتمالا هم باشه استناد کنید.

پس از طرح شکایت و ضمیمه کردن گزارش پلیس و مدارک پزشکی میتواتید شهود خود را معرفی کنید و یا اگر در محل دوربین وجود داشته تقاضای بازبینی فیلمهای دوربین را بکنید در این صورت شکایت شما اثبات میشود