قرار تعلیق چه معنایی دارد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۰۷ #26459090

با سلام
منظور از قرار تعلیق اجرای یک دوم مجازات جزای نقدی و تمام مجازات شلاق محکوم علیه را به مدت سه سال صادر و اعلام میدارد

مشاوره حقوقی کیفری
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

منظور از تعلیق عدم اجرای مجازات است درصورتی که مدت ۳ سال جرمی انجام ندادید دیگر مجازات نخواهید شد.

با سلام
یعنی:
۱.باید معادل یک دوم جزای نقدی تعیین شده باید پرداخت گردد.
۲.ولی معادل یک دوم جزای نقدر و کل مجازات شلاق برای مدت سه سال معلق شده.یعنی اینکه اگر در مدت این سه سال جرم دیگری مرتکب نشوید و حکم محکومیت جدیدی نداشته باشید ، حکم قطعی و مجازات مرتفع می شود .

سلام. یعنی دادگاه نصف جزای نقدی که محکوم شدید را از شما دریافت می‌کند و اجرای یک دوم از جزای نقدی و تمام مجازات شلاق را به مدت ۳ ساال معلق میکند، اگر مرتکب جرم نشوید دیگر اجرا نمی‌شود.

به مهر
یک دوم جزای نقدی باید پرداخت گردد.
یک دوم جزای نقدی و شلاق به مدت تعین شده در حکم معلق می گردد .

سلام یعنی دادگاه یک دوم جزای نقدر و مجازات شلاق را معلق کرده به سه سال ،اگر در طی این سه سال مرتکب جرم دیگری نشوید ، حکم قطعی و مجازاتتان مرتفع می گردد ولی ان یک دوم جزای نقدی را باید بپردازید

یعنی مجازات تا ۳ سال معلق است اگر در این سه سال مرتکب جرم شوید مجازات اجرا میشود