متهم به ۲ سال حبس تعزیری محکوم شده به چه معناست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۵ #26448815

متهم به ۲سال حبس تعزیری محکوم شده متهم باید روانه زندان شود آیا؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله
حبس تعزیری یعنی مجازاتی که حکومت تعیین می کند که در شرع برای ان یا مجازات نیست یا جرم نیست

با سلام
حبس تعزیری به حبسی گفته می‌شود که در برابر حبس ابدی(حدود الله) قرار گرفته باشد. این نوع مجازات که به نوعی تادیب محسوب می‌شود، بر طبق شرع و ماده ۱۶ موجود در قانون مجازات اسلامی‌ایران در اختیار حاکم قرار گرفته است. البته لازم به ذکر است در برخی مواقع حبس تعزیری در برابر حبس تعلیقی قرار می‌گیرد و در نهایت متهم محکوم به اجرای آن حکم نخواهد بود.
حال با این حکم ، متهم بایستی دو سال را در حبس باشد .

یعنی متهم باید ۲ سال حبس را بگذراند .