الزام به فروش ملک کلنگی توسط دادگاه بر اساس چه معیاری میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸۷۲ #26398

با سلام. بنده صاحب یک دستگاه آپارتمان هستم که واقع در یک ساختمان سه طبقه تکواحدی است. سن ساختمان 22 سال است. درحال حاضر دو نفر از مالکین قصد فروش کلی ساختمان را دارند ولی بنده علاقه ای به فروش ندارم....همسایگان به من میگویند قانونی وجود دارد که برای املاک بالای 20 سال حکم کلنگی صادر میکنند و بنده را میتوانند قانونا مجبور به فروش کنند.... آیا این ادعا صحیح است؟

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اینکه بعد از چند سال ملک کلنگی شناخته شده در قانون ذکر نشده است و 20 سال معیار کلنگی بودن نمیباشد لذا در صورتیکه با قرار کارشناسی تشخیص دهد که ملک کلنگی میباشد ملزم به فروش خواهید شد.

موید باشید