خلافی نداشته، برای اثبات بی گناهی قابل قبوله؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۹۰ #26386359

با سلام و خسته نباشید خدمت شما ممنون میشم راهنمایی کنید
از خودرو بنده ۹۸.۵.۷ شاکی شدن و توقیف قضایی شد الان مدرکی پیدا کردن که از تاریخ ۹۸.۴.۱۶ تا ۹۸.۵.۲۵ به صورت ۲ بار تعویض پلاک مراجعه کردم هیچ شکایتی نداشته.

مشاوره حقوقی کیفری
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام توقیف باتوجه به سوال شما ارتباطی با خلافی نبوده لذا جهت اطلاع بیشتر به شعبه مراجعه کنید موفق باشید

با مراجعه به شعبه صادر کننده دستور توقیف علت را جویا شوید

لازم است طی لایحه ای و با استناد به مدارک مربوطه به شعبه مربوطه مراجعه کنید

درود بر شما، توقیف خودرو ممکن است هیچ ارتباطی به خلافی راهنمایی و رانندگی نداشته باشد، بهتر است از طریق مرجع توقیف کننده مساله را پیگیری نمایید و متوجه شوید توقیف به چه علت و با شکایت چه کسی صورت گرفته.

توقیف صورت گرفته ارتباطی با نداشتن خلافی ندارد.

خلافی ارتباطی با توقیف قضائی نداشته و چه بسا خودرویی سالها فاقد هرگونه تخلف رانندگی بوده و هیچ اعمال قانونی نشده باشد ولی در اثر طرح دعوی یا شکایتی پیرامون مالکیت و .... دستور توقیفش صادر شود .

با درود سوال شفاف نیست به شعبه مورد نظر مراجعه کنید