میتوان برای رای های صادره اعتراض کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۳۵ #26384248

سلام احتراما" اینجانب____ مدیرعامل شرکت ____ مراغه به استحضار عالی میرساند در سال ۹۱ پیمانکار شرکت نفت همدان بودم که یکی از کارگران خدماتی بنام ____ که بصورت پاره قت ( جایگزین مرخصی ) مشغول بکار بودند که اسفند همان سال ترک کار نموده ( بعدا" فهمیدیم ایشان در زندان های همدان کار پیدا کرده بوند ) و به اداره کار شکایت کردند و در بین راه وقتی متوجه شدند مدارک و مستندات این شرکت قویست و چیزی دستش را نخواهد گرفت به بهانه جعل فیش های حقوق به دادگستری همدان نیز شکایت کردند و با توجه به اینکه اینجانب ساکن مراغه ( آذربایجان شرقی ) هستم و مشکل رفت و آمد داشتم و از طرفی میدانستم رای اداره کار به نفع ماست دادگستری را جدی نگرفتم و بخاطر ترحم به ایشان بیمه ایشان را کامل رد کرده بودیم که دادگاه اقدام به صدور رای بصورت برگه پیوستی نمود ( حبس تعلیقی ) و اینجانب متاسفانه باز سادگی نموده و موضوع را ساده گرفتم به خیال اینکه بعدا"ه هم جرمی را انجام نخواهم داد موضوع را تمام شده فرض کرده و به رای صادره نیز اعتراض هم نکردم ( در حالیکه فیش های نامبرده از طرف نماینده صادر شده بود من اصلا آنها را امضا هم نکرده بود و به امضا آقای __ نماینده شرکت صادر شده که مستندات آن در پرونده موجود هست ) و بعد از صدور رای متاسفانه ایشان با شکایت ساختگی مرا به دادگستری همدان کشاند و با من درگیر شد ولی متاسفانه من باز متوجه نبودم و فکر نمی کردم این دو موضوع بهم ربطی داشته باشد و بخیلل اینکه اگه نامبرده پولی از من بگیرد دست از سر من بر میدارد و به رای این دادگاه هم اعتراض نکردم و نهایت این شد یه مشکل اساسی برای اینجانب و صدور رای نهایی بشرح ذیل .... حال تقاضای من این است که ۱- میتوان برای رای های صادره اعتراض کرد و تقاضای تعدیل مجازات ( کاهش حبس تعلیقی ) چون رای در تاریخ ۹۳/۱۱/۲ صادر شده و من در تاریخ ۹۵/۱۰/۲۶ با ایشان درگیر شدم در صورت کاهش مجازات جرم بعدی در زمان تعلیق نباشد ۲- با توجه به اینکه ایشان تا پایان سال ۹۱ کارگر من بود دوران حبس تعلیقی من از صدور هست یا از آن سال .....

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
خیر امکان ندارد چون مدت مقرر به اتمام رسیده است

سلام
۱- میتوان برای رای های صادره اعتراض کرد //خیر
با توجه به مهلت های مقرره در دادنامه رای قطعی شده و قابل اعتراض نخواهد بود.

کاهش مجازات جرم بعدی در زمان تعلیق نباشد//////
اگر مجرمی در مدت کمتر از ۵ سال از وقوع جرم، بیش از یک سابقه کیفری با تحمل تا ۶ ماه حبس داشته باشد یا تنها یک فقره سابقه کیفری با مجازات بیش از ۶ ماه حبس داشته باشد؛ در این صورت نمی‌تواند از مقررات مربوط به مجازات‌های جایگزین بهره‌مند شود.

۲-من از صدور هست یا از آن سال ../////شروع مدت تعلیق از تاریخ صدور قرار تعلیق می باشد
ماده ۵۲ قانون مجازات اسلامی : « ماده ۵۲- هرگاه محکوم از تاریخ صدور قرار تا پایان مدت تعلیق، مرتکب جرم عمدی موجب حد، قصاص، دیه یا تعزیر تا درجه هفت نشود، محکومیت تعلیقی بی اثر می‌شود.»