آیا این قولنامه عادی از نظر دادگاه معتبر است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۳۸ #26301013

با سلام . خواهرم با شوهرش اختلاف دارد و شوهرش سه سال است که هیچ خبری ازش نیست دادگاه شوهر را به پرداخت نفقه و مهریه محکوم کرده حالا خواهرم که یک پسر هشت ساله دارد از این نگران است که اگر خدای ناکرده فوت کند شوهرش میتواند یک چهارم اموال او که شامل یک خودرو و یک منزل سند دار به نام خواهرم است را ارثیه ببرد و میخواد این منزل و ماشین را بصورت قولنامه ای به پدرم بفروشد که پس از مرگش به پسر خواهرم بدهد آیا این قولنامه عادی از نظر دادگاه معتبر است و آیا پدرم میتواند با یک کاغذ عادی بنویسد که پس مرگش این ماشین و خانه متعلق به فرزند خواهرم است یا خیر.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله. همانطور که قبلا بیان شده است می توانید همه اموال را با مبایعه نامه عادی و البته با حضور شهود به پدر انتقال و سپس اقدام به تنظیم صلح نامه بنمایید.

لازم به توضیح است تمام قولنامه های عادی دارای رسیدگی در مراجع قضایی می باشند

سلام
بله می تواند به نام پدرتان انتقال دهند و یک نوشته عادی و وکالت رسمی از پدرتان بگیرند علاوه بر آن پدر شما نوشته ای که چند نفر به عنوان شاهد آن را امضا می‌کنند اتومبیل را به فرزند صلح بلاعوض نمایند.

با سلام بیع عقدی تشریفاتی نیست و هرگونه سندی می تواند حاکی از نقل و انتقال مال اعم از منقول یا غیرمنقول باشد، اما در اسناد عادی اینگونه، و با توجه به شرایط ابرازی شما، احتمال ادعای معامله ی صوری زیاد است و با توجه به اینکه مرد از همسر ارث می برد، وی ذینفع در طرح چنین ادعایی است و احتمال پیروزی ایشان نیز صفر نخواهد بود. بهتر است راه مطمئن تری را در پیش بگیرید، لذا اقدام به اخذ مشاوره نمایید.