آیا شاهدان عینی که در معامله هم حضور داشتن می‌توانند در دادگاه شهادت بدهند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸۹ #26209524

سلام وقت بخیر
من یک وسیله نقلیه از یک فروشنده خرید کردم چون فروشنده گفته بود من آشنا دارم که بنگاه دار است برویم اونجا معامله کنیم چون دیر وقت بود رفتیم منزل بنگاه دار معامله کردیم من یک شاهد با خودم بردم اما فروشنده شاهدی نداشت و همچنین خود تنظیم کننده مبایعه نامه حضور داشت اما بدلیل این که همه جا تعطیل بودن امضا اینجور چیزا افتاد روز بعد، بعد از واریز پول فروشنده با مبایعه نامه ها اومد بانک من بودم و خودش بعد بهم گفت من یک شاهد پیدا کردم زیر مبایعه رو امضا کرد، حالا کار ما کشید به دادگاه الزام به تنظیم سند بنگاه دار و شاهد من که در شب معامله حضور داشتن گفتن میایم شهادت میدیم
سپاس گذارم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
میتوانید جهت ادای شهادت به شاهدان خود که در جلسه حضور داشته اند استناد نمایید.

سلام بله افرادی که در زمان وقوع معامله حضور داشتند می توانند به عنوان شاهد در دادگاه حاضر شوند.