آیا میشه برم یارانه رو به یه بانک دیگه انتقال بدهم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۰۱ #26183811

حساب یارانه بنده مسدود شده. ایا میشه برم یارانه رو به یه بانک دیگه انتقال یدم. یا چون مسدوده امکان حساب جدید واسه یارانه رو ندارم؟. ممنون

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مسدود بودن حساب شما جنبه قضایی دارد و اگر طلبکار یا شکایتی دارید ایتدا باید آن را حل و فصل نمایید،سپس از طریق سامانه جامع یا مراجعه به فرمانداری میتوانید اقدامات لازم در جهت تغییرات را انجام دهید

از طریق بانک خیر ولی از طریق سامانه هدفمندی یارانه ها ممکن است.

با سلام
افرادی هم که خواستار تغییر بانک حساب یارانه ای خود هستند باید به سایت www.refahi.ir مراجعه کنند و بانک و شماره حساب خود را تغییر دهند.
موفق باشید

سلام
اگر کسی از شما ادعای طلب دارد و بابت طلب خود حساب شما را توقیف نموده باشد امکان نقل و انتقال یارانه ها به حساب دیگر وجود ندارد و چنانچه حساب دیگری نیز بابت یارانه ها افتتاح کنید آن حساب نیز توقیف خواهد شد