نحوه اعتراض به قرار منع تعقیب به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱,۲۰۹ #26099604

سلام به همه دوستان

بنده یه سوال داشتم و ممنون میشم راهنمایی کنید

باید به صورت حضوری اعتراض کرد یا اینترنتی از طریق ثنا هم میشه اقدام کرد.
اگه به صورت حضوری باشه باید به کجا مراجعه کنم.
ممنون میشم بابت پاسخگویتون.

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پس صدور قرار نهایی و ابلاغ از طریق سامانه مدت ده روز جهت اعتراض به قرار صادره در دادکاه کیفری دو داده می شود معترض با مراجعه به دفترخدمات قضایی اعتراض خودرا تقدیم وثبت سامانه می نماید

سلام.
ظرف مهلت ده روز از تاریخ ابلاغ قرار مهلت اعتراض دارید و در صورت گذشتن این زمان و عدم اعتراض شما قرار قطعی است و امکان اعتراض ندارید مگر به دلیل، کشف ادله جدید که از طریق دادستان امکان تعقیب مجدد فقط برای یکبار امکان دارد

در مهلت ده روزه باید اعتراض خود را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

باسلام درصورتی که در دادسرا قرار منع تعقیب توسط دادیار یا بازپرس صادر شود میتوانید به مدت ۱۰ روز از ابلاغ قرار منع تعقیب لایحه اعتراض به قرار تنظیم نمایید و به دفاتر خدمات قضایی مراجعه فرمائید.

در صورتی ک رای قطعی باشد و دلیل تازه ای نباشد نمیتوان ب آن اعتراض کرد و در صورت یافتن مدرک و مستند جدیدی برای تعقیب متهم میتوان مجداا پیگیری نمود...اعتراض ب رای صادره بایستی طی تنظیم لایحه ای در دفاتر قضایی شهرتان ارسال گردد

سلام. ظرف ده روز می تونید با ثبت لایحه در دفتر خدمات الکترونیک قضایی
اقدام کنید

سلام
هر گاه به علت جرم نبودن عمل ارتکابی یا به علت فقدان دلیل یا عدم کفایت دلیل قرار منع تعقیب صادر شود و قطعی گردد نمی توان بار دیگر متهم را به همان اتهام تعقیب کرد مگر اینکه با ارائه دلیل جدید و با نظر دادستان فقط برای یکبار قرار منع تعقیب لغو شده و متهم دوباره تحت تعقیب قرار گیرد . اعتراض از طریق دفتر خدمات است.