آیا من میتونم تا قبل از شروع دادگاه قرار صدور تامین خواسته به دادگاه بدم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۱۷ #25961782

سلام
زوج درخواست طلاق داده و ۲۰ روز دیگه اولین روز دادگاه ماست آیا من میتونم تا قبل از شروع دادکاه قرار صدور تامین خواسته به دادگاه بدم؟ رویه ی آن به چه شکل می باشد؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود سوال کمی مبهم است.
اما اگر شما زوجه هستید و زوج می‌خواهد شما را طلاق دهد شما در پرونده طلاق نمی‌توانید تقاضای تامین خواسته نمایید.
اما، اگر شما مهریه خود را مطالبه کرده اید یا کنید، بله مطابق قانون تا ختم رسبدگی میتوانید برای تامین طلب خود(مهر/صداق) تقاضای تامین خواسته نمایید.
موفق باشید.

در صورتی که مطالبه مهریه باشد می توانید درخواست تامین خواسته بدهید

سلام و احترام

با توجه به سوال شما در فرض دعوای طلاق که از انواع دعوای غیر مالی است، درخواست تامین خواسته امکان پذیر نیست زیرا این امکان برای دعاوی متصور است که دین یا بدهی وجود داشته باشد که خواهان آن را مطالبه می کند لذا با توجه به ماده ۱۰۸ قانون آیین دادرسی مدنی در دعاوی مالی امکان تقاضای تامین خواسته در سه وضعیت قبل از تقدیم دادخواست،پس از تقدیم دادخواست و تا قبل از قطعیت حکم وجود دارد.

در فرض تمایل شما به اقدام برای دریافت مهریه صرفا از طریق اجراییه ثبتی امکان پیگیری موضوع وجود داشته و پس از تعیین تکلیف ممکن است در ادامه کار به مراجع قضایی نیز برسد.

با سلام و احترام
بله این امر برای شما امکان پذیر است

ماده ۱۰۸ - خواهان می تواند قبل از تقدیم دادخواست یا ضمن دادخواست راجع به اصل دعوا یا درجریان دادرسی تا وقتی که حکم قطعی صادر نشده است دادگاه درخواست تامین خواسته نماید و دادگاه مکلف به قبول آن است.

در مورد پرونده شما که خوانده هستید امکان تامین خواسته وجود ندارد

درخواست تامین خواسته در پرونده طلاق آن هم از سوی خوانده جایگاهی ندارد

سلام.
این امکان وجود دارد اما در طلاق از طرف زوج تکلیف تمام حقوق مالی شما مشخص میشود