اگر طبق یک استشهاد که شورای یک روستا و ورثه پای اون رو امضا کردن ولی محضری نشده میشه اقدام قانونی کرد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۰۳ #25801071

سلام خسته نباشید.

در اون نوشته شده به توافق ۵ وراث زمین به طور برابر تقسیم میشه اما الان یکی از پسران ادعا داره که باید دو سهم بگیره... آیا برای این مورد میتونه اقدام کنه و این اتفاق صورت بگیره؟خیلی ممنون میشم پاسخ بدید.

مشاوره حقوقی ملکی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با توافق سر موضوع و امضای طرفین توافق و نیز شورای روستا که همگی حاکی از رضایت و قانونی بودن این توافق یا تقسیم نامه بوده لذا عدول از این توافق مقدور نمیباشد

بنظربنده ممکن است قاضی این امر را از شما نپذیرد اگرچه پیشنها د دارم شماهم به استناد این برگه دفاعیات خود را بده

با توجه به عدم رعایت تشریفات تقسیم ترکه هریک از وراث می تواند نسبت به آن اعتراض نماید

سلام.طبق قانون هر یک از ورثه بر اساس سهم قانونی خود باید از سهم الارث استفاده کند.تقسیم نامه فوق چون در دادگاه ثبت قانونی نشده بنابراین قابل حذف وابطال است .بنابراین می توانید در دادگاه دادخواست ثبت تقسیم نامه را بدهید وبعد باقی کارها را انجام دهید.

صرف تنظیم استشهادیه و امضای وراث و شهادت شهود نمیتونه تعیین کننده باشه و تقسیم نامه ماترک باید قانونی و از طریق دادگاه صورت بگیره و در این مورد میتونه با درخواست از دادگاه،تقسیم مجدد ماترک رو مطالبه کنه

سلام
تا زمانی که تقسیم ماترک توسط دادگاه و قانونی صورت نگرفته، توسط هریک از ورثه قابل اعتراض است و می‌توانند از دادگاه درخواست کنند که جداگانه رسیدگی کند.

هریک از ورثه میتواند از دادگاه تقسیم ماترک را درخواست کند و ممکن است توافقات شما مورد قبول قاضی واقع نشود و ابطال شود و مجدد تقسیم صورت گیرد