ما خواهر و برادر ها می‌توانیم به این اقدام پدرمان اعتراضی بکنیم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۹۷ #25717977

با سلام، پدرم زنده است و ۸۳ سال سن دارد. من بغیر خودم ۱ برادر از خودم کوچکتر و ۴ خواهر دارم. اکنون پدرم چندین ملک زراعی را به برادر کوچکمان با قیمت ۵ میلیون که بسیار ناچیز است و در حالی است که قیمت آن حدود ۱۵۰ میلیون بلکه هم بیشتر است، داده است. حال می‌خواهیم بدانیم که ما خواهر و برادر ها می‌توانیم به این اقدام پدرمان اعتراضی بکنیم. و به نوعی املاک یاد شده را پس بگیریم و به پدرمان باز گردانیم. درحالی که اکنون من و ۴ خواهرم از برادر کوچکمان و پدرمان ناراضی هستیم. ممنون.

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورت سلامت روانی پدرتان ، هیچ راهی برای شکایت یا اعتراض قانونی وجود ندارد .

درود .اصل برصحت است واختیار تصرف دراموال را دارد مگر اینکه حجر ثابت شود.

با سلام . معاملات افراد در زمان حیات نافذ است و ایشان حق دارند هر تصمیمی اعم از بذل و بخشش و وقف و ببیع و فروش و صلح و اجاره و غیره انجام دهند . ولیکن اگر احتمال می دهید حواس ایشان مختل و یا مشاعرشان تضغیف گردیده است و متوجه اعمال حقوقی خود نیستند می توانید اعلام حجر نمایید و درصورت اثبات بعد از تعیین قیم معاملات را باطل نمایید .

اختیاراموال خودرادارد.اعتراض مسموع نیست

پدرتان اختیار اموال خود را دارد و می توانید به هر نحو تصمیم بگیرد

طبق قانون "هر مالکی نسبت به مایملک خود حق همه‌گونه تصرف و انتفاع دارد، مگر در مواردی که قانون استثنا کرده باشد."
یکی از این استثناها محجور بودن شخص میباشد چنانچه با توجه به کهولت سن حجر ایشان ثابت شود معاملات ایشان غیرنافذ یا باطل است در غیر اینصورت معاملات صحیح میباشد

درود بر شما
تنها راه ممکن اینه که اثبات کنید که پدرتان محجور است یعنی توانایی تشخیص سود و زیان خود را ندارد که فروش املاک زراعی به قیمت نازل یک نشانه است که البته خلاف آن قابل اثبات است
در هر صورت موضوع به کارشناس ارجاع داده میشه