با خیانت زن متاهل چطور قانونا برخورد شود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۸۰ #25714979

حدود یک سال پیش متوجه شدم همسرم با یک مرد متاهل ارتباط تلفنی و چت تلگرامی دارد که همکار در یک اداره دولتی می باشند و البته همکار بنده نیز میباشند منتها در یک مکان دیگر بعداز مچگیری به خاطر حفظ آبروی خودم و آینده بچه هام سعی کردم طاقت بیارم و احتمال دادم زنم هم پشیمون شده است ولی وقتی بعداز یک ماه برنامه ضبط صدا تو گوشی خانم نصب کردم تو همون روز دوازده تماس تلفنی با همون شخص صداش ضبط گردید درحالیکه همون روز از طرف حراست اداره خانمم احضار شده بود به دلیل ارتباط با این آقا با توجه به گزارش مسئول اداره خانم که یک خانم دیگر بود باز هم خانم من دست از ملاقات حضوری تو اداره و تماس تلفنی برداشته بود باز هم به هم ریختم و بازهم به خاطر آبروریزی و بچه ها دوام آوردم ولی الان احساس میکنم دیگه نمیکشم هر روز صدای خانمم و حرفایی که زده و مطالبی که براش نوشته برام تداعی میشه میخام شکایت کنم آیا دادگاه مجرم میشناسه اینا را به خاطر اینکه یکسال گذشته اتفاق افتاده و همون برخورد را خواهد کرد

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باتوجه به توضیحات واینکه برنامه ضبط صدا درگوشی همسر نصب کردید شکایت شما مفید فایده نخواهد بود

با سلام
شما میتوانید اقدام قانونی جهت شکایت مبنی بر رابطه نامشروع با در دست دتشتن مدارک یک سال پیش و در صورت تکرار ، مدارک فعلی را در دادسرا اقامه نمایید و در صورت اثبات ادعای شما طرفین محکوم به رابطه نامشروع (غیر زنا) خواهند شد و مجازات انها شلاق خواهد بود-البته اگر روابط دیگری نداشته باشند صرفا شلاق خواهد بود-

سلام و درود
اگر احساس میکنید مدت یکسال اخیر تماسی برقرار نشده است توصیه میکنم صرفنظر کنید از شکایت، به دو جهت، اولا بحث اثبات رابطه نامشروع و حفظ آبرو و ثانیا اینکه احتمال توبه واقعی و عدم لغزش بسیار است.
سعی کنید روابط عاطفی را در خانواده تقویت ببخشید و از ایام کرونا استفاده خوبی میتونید بکنید.