تهدید کرده که توی دفتر ثبت اسناد آشنا داره و میده برگه رو مهرش هم کنند؛ آیا در این صورت دیگه راهی برای اثباتش می مونه؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۶۰ #25534728

سلام
اینجانب ۱۰ سال پیش برگه ای سفید امضا رو به برادرم دادم که برای موردی استفاده کنه.متاسفانه الان سوء استفاده کرده و طی اون ملک من رو خریده است.خواستم شکایت کنم و درخواست کارشناسی دهم ولی گفت که توی دادگاه میگه من خودم این برگه رو بهش دادم و مسئولیت تقدم و تاخر هم به عهده خودم هست.
لطفا راهنمایی فرمایید که چکار کنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام شما پیگیر حقو خودتان شوید و در صورتیکه کارشناس جعل استفاده از سفید امضاء را تایید کند رای به نفع شما خواهد بود و علاوه بر مجازات ایشان ، ملک شما هم برگردانده می شود .

با شکایت شما موضوع به کارشناس ارجاع خواهد شد

درود
کارشناس سفید امضا بودن را تشخیص می دهد

به جرم سو استفاده از سفید امضاء از ایشان شکایت کنید

با درود موضوع به کارشناسی ارجاع خواهد شد.

با جلب نظر کارشناسی اقدام می شود

سلام شکایت خودرا در دفاتر الکترونیکی ثبت نمایید نزد قاضی تقاصای کارشناسی خط و امضا دهید موفق باشید