آیا میتواند زنا را ثابت کند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۸۱ #25454470

با سلام
اگر پسر مجردی با زن متاهل و در صورت علم به تاهل زن به تعداد مکرر و پنهانی رابطه کامل و دخول را مرتکب شود و از اخرین رابطه جنسی آن ها یک هفته میگذرد و شوهر آن زن فقط چند پیامک و صدای ارسال شده از طرفین در واتساپ یا تلگرام اسکرین گرفته باشد یا برای خودش فرستاده باشد و چند عکس از پسر و زن به صورت تکی که برای هم ارسال کردند در چت داشته باشد
در صورتی که الکی چهار نفر بیاورد و به ان ها بگوید که در دادگاه چه بگویند ولی پسر و زن تکذیب کنند و بگویند هم را نمیشناسند آیا قاضی زنا رو قبول میکند؟ آیا دستور بررسی پزشک قانوی میدهد؟
اگر مرد در حین زنای دو طرف سر برسد چطور؟
ولی موفق نشود هیچ فیلم و عکسی بگیرد و پسر فرار کند و زن انکار؟
و در صورت اثبات جرم زنا حکم پسر و زن چیست؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام اگر شاهدی باشد بلی امکان پذبر میباشد
در غیر این صورت اثبات زنابسیار سخت است

اثبات زنابسیار سخت است چون اگرشهود دروغ بگویند قابل اتبات است

در موضوع مورد اشاره امکان اثبات زنا وجود ندارد . چرا که مطابق قانون در جرائم منافی عفت امکان تحقیق از سوی دادگاه وجود نداشته و ممنوع می باشد . صرف وجود چند عکسی تکی نیز نمیتواند حتی رابطه نامشروع دون زنا را به اثبات برساند .

"با سلام"
تا یک هفته قابل اثبات میباشد
شهادت شهود در خصوص ورود شما به منزل ایشان میتواند کارساز باشد
انکار در صورت عدم وجود ادله اثبات بهترین راه ممکن میباشد
از ضربه شلاق تا اعدام مجازات دارد

اثبات زنا کار دشواری است
تنها فیلم و عکس نمیشود. راههای اثبات زنا
اقرار شهادت و علم قاضی است
حکم زنا با توجه ب شرایط متفاوت است زیرا زنا محصنه نامیده میشود. زن متاهل با شما
صد ضربه شلاق حتمی است در صورت اثبات و با توجه ب علم قاضی حبس