تاریخ محاسبه خسارت تاخیر تادیه از چه زمانیست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۲۴ #25446645

با سلام و تشکر از پاسخگوییتون
سوالی مطرح کردم درمورد شکایت ضامنی که از حقوقش بابت وام شخصی کسر شده و حالا مبلغ کسر شده به همراه خسارت تاخیر را از وام گیرنده طی شکایتی مطالبه‌ کرده
میخواستم بدونم خسارت تاخیر تادیه این مبلغ از چه تاریخی محاسبه میشه؟ از زمان طرح دادخواست؟ یا زمان آخرین مبلغ کسر شده از حقوقش که مربوط به یک سال پیش هست؟
چون ایشون در دادخواست این خسارت رو از زمان آخرین کسر از حقوقش مطالبه کرده درحالیکه پس از گذشت یکسال ایشون نسبت به دریافت مبلغشون دادخواست دادند
ممنونم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله خسارت دیرکرد از زمان تنظیم دادخواست قابل مطالبه میباشد

سلام
از تاریخی که رسما اصل طلب را مطالبه کرده باشد یعنی تاریخ دادخواست

سلام.
ملاک محاسبه ی خسارت تاخیر تادیه در ماده ی ۵۲۲ مطالبه ی داین(طلبکار )بوده ودرصورتیکه بتوانید مطالبه وجه رو در دادگاه ثابت کنید از زمان پرداخت به شما خسارت تعلق خواهد گرفت...هرچند عدم انجامش مانع مطالبه ی شما در دادخواست از زمان پرداخت نیست و پذیرش این موضوع با دادگاه خواهد بود