ممکنه که من بعنوان معاون جرم گرفتار بشم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۷۸ #25373730

باسلام و عرض ادب
بنده ۳ ماه پیش ماشینم رو که سندش بنام خانومم هست به دوستم دادم که برام بفروشه البته بدون هیچگونه مدرک و نوشته یا قولنامه ای و ایشون ۲۰ روز بعد ماشین رو با قولنامه بین خودشون فروخته به نفر دوم و نفر دوم هم فرداش فروخته به نفر سوم. الان بیشتر از ۴۵ روزه میگه پولتو میدم و همش دروغ چون پول ماشین رو بهم نداده مجبور شدم وکیل بگیرم از طرف خانومم که مالک ماشینه و الان هم بر علیه نفر دوم بعنوان خریدار مال غیر و هم فروشنده بعنوان کلاهبرداری و فروشنده مال غیر و در طرح شکایت خانومم وکیل اینطور عنوان کرده که ۱۰ روز پیش متوجه فروش ماشین شده.
میخواستم بدونم ممکنه که من بعنوان معاون جرم گرفتار بشم؟
چون به خانومم نگفتم یا خودم اقدام قانونی نکردم تو این مدت که بیشتر از یکماهه.
بهر حال ماشین رو من به دوستم دادم و اصلا خانومم تو جریان نبوده.
سپاس از راهنماییتون

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام در صورتی که بدون علم و اطلاع و رضایت همسرتان این عمل انجام شده ممکن است به عنوان معاونت و اندکی سختگیرانه تر به عنوان مباشرت از شما شکایت شود.

با سلام - بله قطعا شما نیز مجازات خواهید شد .

سلام
با توجه به اینکه ماشین را جهت فروش به ایشان دادید نمیتوانید علیه وی شکایت فروش مال غیر کنید، اما میتوانید با اثبات اینکه ماشین را برای فروش به وی داده اید و از پرداخت ثمن امتناع میکند، بعنوان خیانت در امانت شکایت کنید

معامله به مال غیر، جز به عنوان ولایت یا وصایت یا وکالت، نافذ نیست ولو این که صاحب مال باطنا راضی باشد ولی اگر مالک یا قائم‌مقام او پس از وقوع معامله آن را اجازه نمود در این صورت معامله، صحیح و نافذ می‌شود