آیا پرونده وی ترتیب اثر داده می شود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۱۹ #25361977

یک قطعه زمین مزروعی از پیرمرد ۷۰ ساله بیسواد ولی آگاه و عاقل خریدن در حضور مشاور املاک ولی نامبرده بعد از ۲۰ روز هستند تنظیم قرارداد اعلام به مغبون بودن کرده و طبق تا قبل انجام شده مجدد در بنگاه و شاهدین مبلغی به نام برده داده و مجدد رضایت شفاهی آن را گرفتند بعد از چهل روز از این امر مجددا اعلام اغفال و مغبون بودن کرده و از مشاوران املاک و من شکایت کرده به اتهام همدستی و اغفال وی و تقاضای فسخ قرار داد و مقبون شدن را کرد لذا سوالم این است که آیا پرونده وی ترتیب اثر داده می شود و من چه کار کنم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود اصل‌ بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی غبن باید ادعای خویش را اثبات نماید به شرطی که خیار غبن ساقط نشده باشد.

اگر در بیع نامه نسبت به ساقط کردن خیارات توافقی نموده باشید امکان فسخ قرارداد به هیچ وجه وجود ندارد . همچنین ادعای اغفال و سوءاستفاده از کهولت سن و بیسوادی و ..... نیز بدون ارائه دلیل و مدرک در هیچ محکمه ای قابلیت استماع را ندارد .

در صورت اثبات غبن بله ولی اگر کلا خیارات ساقط شده باشد خیر