آیا دادگاه الزام به تنظیم سند؛ به علت مستحق الغیر بودن مبیع دادخواست رو رد می‌کند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۷۶ #25324894

سلام ، وقت بخیر
فروشنده ای وسیله نقلیه کشاورزی به من فروخته که به صورت اقساطی و با تسهیلات بانکی (( همچنین قرارداد های بانکی منعقد شده ) ) خریداری شده بود اما فروشنده به من در مورد اقساط و تسهیلات وسیله نگفت و پنهان کاری کرد و چون موضوع را متوجه شدم حاضر به سند زدن نیست و به ناچار (( دادخواست الزام به تنظیم سند زدم ) اما موضوعی که هست بانک میگه تا تسویه حساب کامل تسهیلات حق فروش نداشته
و دو تا از قراردادها ۱- اجاره به شرط تملیک ۲- مشارکت مدنی ( اجاره به شرط تملیک سهم الشرکه) با بانک منعقد کرده است با توجه به این موضوع آیا دادگاه الزام به تنظیم سند به علت مستحق الغیر بودن منبیع دادخواست رد می‌کند؟
ممنون

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اقدام معامله از سوی فروشنده معامله فضولی است چنانچه بانک آن را تنفیذ نکند معامله غیر نافذ است در صورت عدم تنفیذ از سوی بانک علیه فروشنده اقامه دعوی مطرح کنید.

درود
در مدت اجاره به شرط تملیک مالکیت منتقل نشده و در واقع آثار و احکام عقد اجاره جاری خواهند بود.
مستحق للغیر بودن مبیع مفروض است. از بانک درخواست کنید به صورت رسمی عدم تنفیذ را به شما اعلان کرده و شما بر مبنای آن طرح دعوا کنید