اجرای احکام چه حکمی صادر خواهد نمود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۷۰ #25316333

باسلام.
دختر بچه با سن ۹ سال و ۴ ماه سن که حاضر به رفتن پیش پدرش نیست که به دستور قاضی جهت استرداد بچه به پدرش به کلانتری رفتیم ولی در آنجا باز هم بچه حاضر به رفتن نشد .بعد آن خود قاضی با بچه تنهایی حرف زد که باز هم بچه حاضر به رفتن پیش پدرش نشد. که بار سوم قاضی بچه رو جهت رعایت از ماده ۲۳ به اورژانس اجتماعی معرفی نمود که باز هم بچه قبول به رفتن پیش پدرش نکرد. ضمنا الان بچه از آن روز که توی کلانتری جهت استرداد برده شده از ملاقات روز های جمعه که از قبل تعیین شده بود هم امتناع میکنه. و شب ادراری پیدا کرده از ترسش و از ساختمان مهر هم یه نامه نوشتن که بچه اصلا حاضر به رفتن یا حتی نگاه کردن به پدرش هم نشد پیشنهاد میشود که بچه به یک روانشناس که وابسته به هیچ ارگان نیست معرفی شود و تا اطلاع ثانوی ملاقات حذف شود تا آمادگی طفل. که از این برگ دو تا به پدر و مادر دادن که به اجرای احکام ببرند و از اجرای احکام گفتن که باید پرونده بازبینی شود تا رای صادر شود میخاستم ببینم اینکه بچه در هیچ جا حاضر به رفتن نشده با این حال رای چگونه صادر خواهد شد.ممنون

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
صلاحیت حال بچه مد نظر گرفته میشود و از حضانت امتناع به عمل می آید

با رسیدن طفل به سن بلوغ شرعی که در پسر، پانزده سال تمام قمری و در دختر، نه سال تمام قمری است، بحث حضانت منتفی بوده و فرد بالغ (پس از بلوغ شرعی) می تواند با هر یک از والدین خود که بخواهد زندگی کند. اما این موضوع، مانع از آن نیست که برای فرزندان، بعد از سن بلوغ شرعی، درخواست ملاقات داده شود اما باید توجه داشت که طبق ماده ۴۵ قانون حمایت خانواده مصوب ۱۳۹۱، رعایت غبطه و مصلحت کودکان و نوجوانان در کلیه ی تصمیمات دادگاهها و مقامات اجرایی الزامی است لذا در چنین موردی ملاقات با پدر به مصلحت دختر نیست.