پیامک پرونده شما به شعبه اجرا کیفری واصل شد به چه معناست؟

پرسیده شده
۶۸ پاسخ ۵۶,۳۶۵ #25308865

یک ماه پیش حکم دادگاه ابلاغ شده که حکم تعلیق مجازات به مدت یک سال رو گرفتم. الان یک پیامکی اومده که میگه پرونده شما به شماره فلان به شعبه اجرا کیفی واصل شد.
الان من با توجه به اینکه حکم تعلیق گرفتم باید چی کار کنم؟
و این پیامک به چه معناست؟

مشاوره حقوقی کیفری
۶۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود
پرونده روند قانونی خود راطی کرده ،به حکم توجه و از ارتکاب موارد ممنوعه در طول تعلیق اجتناب بفرمایید.

باسلام
جهت اجرای حکم به اجرای احکام فرستاده شده است.

ارجاع به اجرای احکام در روند معمول است و نیاز به اقدامی جز مراعات شرایط تعلیق ندارید.

سلام در هر صورت پرونده به اجرای احکام ارجاع می شود

پس از قطعی شدن رای توسط شعبه کیفری پرونده به شعبه اجرای احکام کیفری ارسال می شود تا بتواند نسبت به اجرای حکم اقدام نمود

با سلام پرونده پس از تصمیم دادگاه و صدور دادنامه و ابلاغ و سپری شدن مهلت و قطعی شدن دادنامه جهت اجرای دادنامه به اجرای احکام ارجا و.... پس فعلا نیاز به کار خاصی نمی باشد

سلام
با توجه به تعلیق یک و نیم ساله
پرونده در شعبه اجرای احکام باز می ماند و پس از گذشت مدت فوق پرونده مختومه می شود
مراقب باشید در این مدت یک سال و نیم مرتکب جرمی نشوید و گرنه می بایست علاوه بر مجازات حبس جدید این یک و نیم سال رو هم در حبس بمونید