پیامک قرار نهایی برایم ارسال شده، لطفا راهنمایی کنید؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۳۷۰ #25297934

با عرض ادب و سلام
در مورد پرونده شماره ____ با ردیف فرعی ____ در شعبه ____ بازپرسی___ ناحیه ____ تهران قرار نهایی صادر شد.
همچین پیامی برای بنده ارسال شده است.
لطفا راهنمایی بفرمایید
ابلاغیه ای نیز برای بنده در ثنا ثبت نشده است.

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بعد از چند روز ابلاغیه در سامانه قرار کرفته و مراتب به شما از طریق پیامکی دیگر اطلاع رسانی میشود

یعنی پرونده شما دردادسرا تمام است

با سلام
به زودی ابلاغ قرار به ثنا خواهد امد

منتظر ابلاغ رای بمانید

با سلام

اگر متشاکی هستی به شعبه مربوطه مراجعه کن تا ابلاغ گردد و بهتره همراه وثیقه بری که اگر محکوم شده بودی جلب نشی

با سلام -اگر شما در این پرونده متشاکی هستید (یعنی از شما شکایت شده است) این قرار از طریق سیستم ثنا برای شما قابل دسترسی ومشاهده نیست وبرای شاکی قابل مشاهده است .بخاطر همین باید به شعبه مربوطه مراجعه کنید تا قرار به شما ابلاغ گردد واگر فکر میکنید که در این قرار محکوم میباشید حتما سندی ویا شخصی که حقوق بگیر باشد ودارای فیش حقوقی باشد همراهتان باشد که در صورت محکومیت بتواند وثیقه بگذاردویا کفیل شود .البته حتی ممکن است قرار رد دعوا صادر شده باشد ولی چون شما متشاکی پرونده هستید برای شما قابل مشاهده نیست .

با سلام. به دفتر شعبه مراجعه نمایید.
جای نگرانی نیست